Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a kakaót, a tojást, majd felöntjük a tejjel, és az egészet alaposan összekeverjük. Egy kivajazott hőálló tálb
Egy tálban a liszthez keverünk 20 dkg cukrot, a kakaót és a sütőport. Egy lábosban megolvasztunk 6 dkg vajat, majd a többi hozzávalóhoz keverjük a tojással, a
A csokit gőz felett megolvasztjuk, majd miután kissé kihűlt, a pudinghoz keverjük. A piskótát négy kehelybe tesszük, majd meglocsoljuk 1-1 kanál meggylével, é
A csokit a likőrrel és a vízzel gőz felett megolvasztjuk, majd beleforgatjuk a felvert tejszínt. Az egészet négy behűtött borospohárba kanalazzuk, majd 2 órár
A csokit a likőrrel és a vízzel gőz felett megolvasztjuk, majd beleforgatjuk a felvert tejszínt. Az egészet négy behűtött borospohárba kanalazzuk, majd 2 órár
Fogunk egy tálat, összekeverjük benne a vajat, a cukrot és a tojásokat, majd hozzákeverjük a sütőporos lisztet, a tejet, a konyakot és a vaníliát is. Ezután
A fehér csokit negyed órára mélyhűtőbe tesszük, eközben a ramekin formákat kivajazzuk, porcukorral beszórjuk. A félédes csokit gőz felett megolvasztjuk, majd
A fehér csokit negyed órára mélyhűtőbe tesszük, eközben a ramekin formákat kivajazzuk, porcukorral beszórjuk. A karamellás csokit gőz felett megolvasztjuk, ma
Ugrás a lap tetejére >>