Egy tálban összekeverjük a diót, a pisztáciát, a cukrot, a fahéjat és a csokichipset. A réteslapokat elfelezzük, ötöt megkenünk vajjal, egymásra tesszük,
Miközben a mandulát és a mogyorót egy tepsiben aranybarnára pirítjuk, a csokit gőz felett megolvasztjuk. A kakaót egy sütőpapírral kibélelt tepsibe szórjuk,
Forraljuk fel a 150 ml tejszínt, majd hűtsük le. Amikor kihűlt keverjük bele az olvasztott csokoládét, és a keményre vert tejszínt is. Töltsük poharakba, és
A nugátos fehércsokit negyed órára mélyhűtőbe tesszük, eközben a ramekin formákat kivajazzuk, porcukorral beszórjuk. A fehércsokit gőz felett megolvasztjuk,
Egy tálban összekeverjük a tojásokat a cukorral, a kakaóval, a liszttel és a vízzel, majd ha szép egyenletes már, egy előkészített tepsibe öntjük, és magas
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a tojást, majd felöntjük a tejjel és a megolvasztott csokival, és az egészet alaposan összekeverjük. Egy kivajazo
Egy lábosban megolvasztjuk a vajat, a csokit és a szirupot, majd belekeverjük a tejszínt, és hűlni hagyjuk. Amikor kihűlt, hozzákeverjük az összetört kekszet,
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a tojást, majd felöntjük a tejjel, és a megolvasztott csokival, és az egészet alaposan összekeverjük. Egy kivajaz
Ugrás a lap tetejére >>