Ropogós-dupla csokoládés brownie receptHány személyre: 6
» 22 dkg félédes
csokoládé» 14 dkg
vaj» 2
tojás» 14 dkg por
cukor» néhány csepp vaníliaaroma
» 6 dkg sütőporos
liszt» 12 dkg pekándió, felaprítva
» 9 dkg félédes
csokoládé» 2 ek. pirított madnulaforgács
Egy tálban összekeverjük a
tojást, a cukrot, az eszenciát, a diót, a
lisztet és a fehércsokit. 12 dkg csokit felolvasztunk a
vajjal, majd ezt is a többi hozzávalóhoz adjuk, és az egészet egy előkészített tepsibe töltjük. 190 C-on kb. fél órát sütjük, majd hűlni hagyjuk. Eközben a 9 dkg csokit megolvasztjuk, és ezzel vonjuk be a süteményt. Végül megszórjuk a
mandulával, és amint megkötött, már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>