A tésztához keverőtálba tesszük a tejszínt.
Bele tesszük a cukrot, vanillincukrot, aromát, tojást, és a sütőporral elkevert, átszitált lisztet. 1 perc al
A sütőt előmelegítjük 175 °C-ra, a sütőformát kivajazzuk. A marcipán masszát felvágjuk kockákra. A vajat és a marcipánt összekeverjük a tojásokkal, a cu
A sütőt előmelegítjük 175°C-ra. Egy 30 cm, hosszú sütőformát vajazunk ki. A vajat habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Egyesével hozzá keve
A meggyet megmossuk, kimagozzuk. A fahéjat és a vaníliás cukrot rászórjuk, összeforgatjuk. A sütőt 200 °C-ra melegítjük elő. A formát vajjal kenjük ki. A
A vajat habosra keverjük a cukorral és a tojásokkal. Hozzá szórjuk a zabpelyhet, a lisztes sütőport. A tésztából kiveszünk egyharmadát tésztát, a többit a
A tejfölt összekeverjük a tojásokkal és a cukorral, majd hozzá adjuk a darált mogyorót, és a sütőporos lisztet. A jól összedolgozott tésztát kivajazott te
Keverőtálba öntjük a tésztához a tejszínt. A sütőporral elkevert lisztet a tálba szitáljuk, majd a vanillincukrot és a cukrot hozzáadjuk. Gyúrófejjel ellá
Olvasszuk fel a tésztához a vajat és hagyjuk hűlni. A lisztet a kakaó- és sütőporral elkeverjük, majd egy jól záródó 3L-es edénybe szitáljuk. A cukorral, f
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom