Egy 5 literes üveghez kiválogatunk 7 kilónyi szép, hibátlan gyümölcsöt. Alaposan megmossuk, és elkezdjük belerakni az üvegbe, rétegenként cukrot szórva rá.
Egy 5 literes üveghez kiválogatunk 7 kilónyi szép, hibátlan gyümölcsöt. Alaposan megmossuk, és elkezdjük belerakni az üvegbe, rétegenként cukrot szórva rá.
Egy 5 literes üveghez kiválogatunk 7 kilónyi szép, hibátlan gyümölcsöt. Alaposan megmossuk, és elkezdjük belerakni az üvegbe, rétegenként cukrot szórva rá.
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Mossuk meg a sárgabarackokat, és vágjuk félbe. Osszuk el őket egy hőálló tálon, szórjuk meg cukorral, és süssük 20 per
Hibátlan, friss gyümölcsöket megmossuk, majd leforrázzuk. Utána gyorsan lehűtjük és egy előre kimosott üvegbe rakjuk őket, de nem szabad összenyomódniuk. Fo
A rumot keverjük össze egy deci vízzel és pácoljuk benne a mazsolát egy órán át.
A megmosott gyümölcsöket szeleteljük fel, magozzuk ki és dolgozzuk össze
A fagyasztott áfonyát kiolvasztjuk, ha friss, akkor megmossuk. A zselatinlapot egy pohár hideg vízbe beáztatjuk. A vörösbort egy nyeles edénybe öntjük, hozzáad
A meghámozott körtéket vágd félbe, a magházat vájd ki. Tedd azonnal citromos vízbe nehogy megbarnuljanak. Forrald fel a bort, a fűszerekkel, a narancs levével
Ugrás a lap tetejére >>