Az őszibarackot megmossuk, kimagozzuk. A gyümölcshúst a citromlével és a mézzel elpépesítjük. Hozzáadjuk a dzsemfixet, és felforraljuk.
Addig főzzük, amí
A mirabellát és a sárgabarackot megmossuk. A mirabellát 2 dl vízben feltesszük főni, és fedő alatt felforraljuk. 15 percig főzzük, míg a gyümölcs kireped. A
A narancsok sárga héját levágjuk, és felkockázzuk. A narancsgerezdekről lehúzzuk a fehér héjat, a gerezdeket pedig felkockázzuk. Az almát meghámozzuk, és fe
A zselatint vágjuk kisebb darabokra, majd áztassuk be hideg vízbe. Hámozzuk meg a narancsokat, és távolítsuk el a fehér részeket. Szedjük gerezdekre, és magozz
Az őszibarackot kimagozzuk. A gyümölcsöt apróra vágjuk. A vaníliarudat hegyes késsel hosszában félbevágjuk, a belsejét kikaparjuk. Héját és belsejét a cit
A sárgabarackot vízbe áztatjuk, majd egy éjszakát állni hagyjuk. Utána hozzáadjuk a szilvát és a mazsolát. A gyömbért felaprítjuk, majd a cukorral együtt g
A sütőt 250 fokra állítjuk. A paradicsomot keresztben felvágjuk. A vágott felükkel felfelé egymás mellé tepsibe tesszük, sóval megszórjuk. A sütőben közé
A rebarbaraszárak mindkét végét levágjuk. Megmossuk, 2 cm-es darabokra vágjuk, és forró vízzel 2 percig blansírozzuk. Leszűrjük, és 1 dl vízben fedő alatt
Ugrás a lap tetejére >>