Egy karikákra vágott répát és a hagymákat pároljuk meg kevés olajon egy lábosban. Adjuk hozzá a fűszereket, majd dúsítsuk vízzel. Tálalás elött sózzuk,
Roston sült paprika:
Grillrácson süssük meg a paprikát 10-12 percig. Tegyük zacskóba, és hagyjuk kihűlni. Egy késsel vegyük ki a magokat.
Zhug:
Egy száraz
Egy serpenyőben kevés olajon és vízen megpároljuk a felkarikázott zöldségeket, a zúzott fokhagymát és a fűszereket. Fel dúsítjuk kellő mennyiségű vízzel
Tegyük a levest egy edénybe, szórjuk bele a sáfrányt, és forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, és lassú tűzön főzzük 10 percig. Vegyük le a tűzről. A
Egy edényben pároljuk meg az apróra vágott vöröshagymát olajon és vízen, majd adjuk hozzá a széttört fokhagymát és a fűszereket. Rakjunk hozzá vizet, tegy
A spenótot folyó vízben öblítsük át, majd sós lobogó vízben néhány percig pároljuk.
Az olívaolajon üvegesre pároljuk az összevágott hagymát, majd hozz
Az olajat melegítsük fel egy edényben, tegyük bele a répát, és süssük 20-25 percig. Tegyük félre. A vajat olvasszuk fel, tegyük bele a hagymát, a fokhagymát
Az olajat felforrósítjuk a wokban, megpároljuk benne a felaprított fokhagymát, ráhintjük a pirospaprikát, és 1 dl vízzel felengedjük. Beletesszük a szeitánko
Ugrás a lap tetejére >>