Tegyük a levest egy edénybe, szórjuk bele a
sáfrányt, és forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, és lassú tűzön főzzük 10 percig. Vegyük le a tűzről. A
spenótleveleket főzzük 2 percig forrásban lévő
vízben, és öblítsük le hideg
vízzel. Nyomkodjuk ki a felesleges vizet. melegítsük fel az olajat, tegyük bele a
hagymát, a
fokhagymát és pároljuk 2-3 percig. Tegyük hozzá a
spenótot, és főzzük 2 percig. Öntsük a leveshez, és forraljuk fel. Tegyük bele a
krumplit, és kis lángon főzzük 15-20 percig. Sózzuk,
borsozzuk, és ízesítsük
szerecsendióval. A
tojásokat üssük a levesbe, de ne keveredjenek össze. 1 percig posírozzuk a
tojásokat, majd merjük tányérokba.
Elkészítési idő: 1 óra.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>