A
hagymát üvegesre pároljuk, rátesszük a megtisztított, felaprított
gombát, meg
sózzuk, és fedő alatt hagyjuk párolódni. Hozzáadjuk a
borsot, és a piros
paprikát is. Amikor kész, a palacsintákat egyenként megkenjük a
gombás töltelékkel, feltekerjük, majd egy hőálló tálban egymás mellé fektetjük őket. Ha egy sor megvan, megkenjük a te
tejét
tejföllel, majd újabb
gombás-palacsinta sor következik. Addig folytatjuk, amíg el nem fogy a palacsinta. A végén a te
tejét megkenjük
tejföllel, és megszórjuk reszelt
sajttal.
Berakjuk a sütőbe sülni, kb 20 percre. Csak addig kell sütni, amíg a
sajt rá nem olvad a te
tejére. Szeleteljük fel és
tejföllel tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>