A medve
hagyma leveleit a
spenóthoz hasonlóan főzzük meg, majd csurgassuk le. A
sárgarépát és a
gombát
petrezselyemmel megszórva az olajon puhára pároljuk meg. A mergarint felezzük meg, majd kenjük ki a tepsit vele és szórjuk bele a zsemlemorzsa felét, majd tegyük bele a kinyomkodott medve
hagyma felét. Kevés
borssal ízesítsük, majd a
tejföl felét is öntsük rá. Az egészet fedjük le a megmaradt levelekkel, majd a zsemlemorzsa másik felét is szórjuk rá. Végül öntsük meg
tejföllel. A maradék Rama
margarint apróra tördelve rátesszük és reszelt
sajttal hintsük meg a te
tejét. Piros Arany
paprikakrémmel pöttyöket csöppenthetünk rá díszítésként,
sóval ízlés szerint ízesíthetjük. Végül a sütőben süssük át.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>