» 1,5 kg vaddisznóaprólék » 1 vöröshagyma » 1 ek. liszt » 3 dl vad-alaplé » só, bors » 1 kk. citromlé » 2 kk. olívabogyó » 4 tojás » 2 ek. vaj
A hagymát felaprítjuk, majd forró vajon megfonnyasztjuk. A húst finomra daráljuk, hozzáadjuk a hagymához, és jól megpirítjuk. Lisztet hintünk rá, majd felöntjük az alaplével. Megfűszerezzük, hozzáadjuk a citromlevet és a felaprított olívabogyót, majd 20 percig pároljuk.
Tükörtojással és vajas burgonyával tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom