A halfilékre sót, borsot szórunk, eldörzsöljük, majd egy kiolajozott tálba rakjuk őket. Ezután egy másik tálban összekeverjük a tejszínt, a citromlevet, a
A húst bedörzsöljük a sóval és az olajjal, majd egy kivajazott jénaiba tesszük. Ezután egy tálban összekeverjük a mascarponét, az összepréselt fokhagymát,
A sajtot felkockázzuk, a cukkinit pedig meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk. Ezután a baconszeleteket kiterítjük, mindegyikre cukkinit és sajtot teszünk. Í
A halszeletekre sót, borsot és citromfüvet szórunk, és alaposan eldörzsöljük. Ezután olívaolajat locsolunk rá, és beleforgatjuk a szezámmagba. Sütőlapon f
A tésztához kemény habbá verjük a 4 tojás fehérjét. Hozzáadjuk apránként a 70 g porcukrot, majd a citromhéját. A tojássárgáját felverjük a maradék 80 g
A felaprózott vöröshagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst, és addig sütjük, amíg ki nem fehéredik. Ekkor vízzel felöntjük, só
A combokat sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a petrezselyemmel, majd bekenjük a ketchuppal, olívaolajjal, és éjszaka így pácoljuk. Másnap egy kivajazott tepsibe szó
A vöröshagymát felaprózzuk, majd olajon megpirítjuk, és hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát és a húst. Így tovább pároljuk, közben a sárgarépát és a
Ugrás a lap tetejére >>