A megtisztított pisztrángot citrommal bedörzsöljük, majd megszórjuk alaposan a zsemlemorzsában és a forró vajban kisütjük. A visszamaradt vajban megpirítjuk a
A halfilére sót szórunk, és bedörzsöljük, majd citromlevet öntünk rájuk. Ezután az olajbogyókat felaprózzuk, beletesszük az olívaolajba, majd hozzákeverj
A vaj felét felolvasztjuk 2 dl vízben, majd a lisztet, a tojást és a sót hozzáadjuk, és tésztát gyúrunk belőle. Fél órát állni hagyjuk, majd vékonyra kiny
A csirkecombokat megsózzuk, majd 2-2 szelet baconbe belegöngyöljük. A megmaradt bacont egy tepsibe tesszük, és erre tesszük a betekert combokat. Ezután a póréha
A levest felforraljuk, beletesszük a garnélákat, majd leszűrjük és egy salátástálba rakjuk. A paradicsomokat felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, majd hozzákeverj
A húshoz keverjük az összepréselt fokhagymát, a tojást, a felaprított petrezselymet, sót, borsot. Vizes kézzel gombócokat csinálunk belőle, majd tepsibe tessz
Egy tálban összekeverjük a tojássárgájákat a cukrokkal és a citromhéjjal, majd hozzáadjuk a lisztet és a tejszínt. Ezután a habbá vert tojásfehérjét forg
Fogunk egy lábost, beletesszük a felaprózott barackot, a levét és kevés vizet. Így főzni kezdjük, majd hozzáadjuk a szegfűszeget, a fahéjat és a felszeletelt
Ugrás a lap tetejére >>