A halfiléket beirdaljuk, majd meglocsoljuk őket a fél
citrom levével, és negyed órára hűtőbe tesszük. Egy tepsibe alufóliát teszünk, megkenjük az olajjal, majd rátesszük a
zsályát. Az összes zöldfűszert a
hagymákkal és a maradék olajjal leturmixoljuk, majd hozzáadjuk a kenyeret, a
mustárt, a
tojássárgáját, a maradék
citrom héját is,
sózzuk,
borsozzuk, és még egyszer átturmixoljuk. Ezután a halakat
sózzuk, megszórjuk a színes
borssal, a tepsibe fektetjük, és megkenjük őket a fűszeres keverékkel. Kb. 20 percre sütőbe tesszük, majd egy szép tálra tesszük. Végül a
salátalevelekkel és a
paradicsommal díszítve kínáljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>