A
tojásokat megfőzzük, meghámozzuk, majd elfelezzük és a sárgájukat kiszedjük. A
gombát felaprózzuk, olajon megpirítjuk, majd egy tálba tesszük. A
sárgarépát és a
zellert felkockázzuk, megfőzzük, majd ezt is a
gombához tesszük. A májat is kockákra vágjuk, megpirítjuk, majd a passzírozott
tojássárgával együtt a tálba tesszük ezeket is. Sózzuk,
borsozzuk,
kakukkfűvel és
petrezselyemmel ízesítjük. Az egészet elkeverjük, majd a hűtőben állni hagyjuk. Ezután a
tojásfehérjéket megtöltjük ezzel a masszával, és fél-fél fürj
tojással, valamint
petrezselyemmel díszítjük őket.
Kellemes Ka
rácsonyi Ünnepeket!
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>