A
szalonnát felkockázzuk,
zsírját kiolvasztjuk, majd megsütjük benne a nagyobb kockákra vágott húst. A
hagymát megpucoljuk, felaprózzuk, a
fokhagymát összepréseljük, majd a
paradicsompürével együtt a húshoz adjuk őket. Ezután a fűszerekkel ízesítjük, és másfél deci
vízzel felengedjük. A kel
káposztát megmossuk, laskára vágjuk, a kolbászt karikákra vágjuk, majd ezeket is a húshoz adjuk. A borból annyit töltünk bele, hogy szépen ellepje, majd fedőt teszünk az edényre, és sütőbe addig pároljuk, amíg szép puha nem lesz. Végül levesszük a fedőt, rövid lére sütjük, és kevés
ecettel ízesítjük.
Kellemes Ka
rácsonyi Ünnepeket!
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>