A citrom héját lereszeljük, majd a borral, vízzel és a fűszerekkel 30 percig lassan főzzük. Amikor kihűlt, beleöntjük a mézet, jól elkeverjük, majd üvegekb
A kakascombokat megtisztítjuk, sóval bedörzsöljük, majd forró olajban megsütjük. Ezután külön tányérba tesszük őket, és az olajba tesszük a összetört f
A vaníliát egy mozsárban összetörjuk a cukorral. A mazsolát beáztatjuk. A lisztet és a tejet felmelegítjük. 1 dl tejben elkeverünk 2 evőkanál lisztet, 1 evő
A húst, feldarabolt zöldségeket, fűszereket, és a kapor felét feltesszük főni. Ha puhára főttek leszűrjük, a csontról lefejtjük a húst és felkockázzuk. A
A vöröshagymát felaprózzuk, majd olajon megpirítjuk, és hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát és a fűszerpaprikát. Ezután hozzáadjuk a felkockázott húst,
A tojások fehérjét habbá verjük, a sárgáját a túróval elkeverjük. A petrezselymet felaprítjuk, majd a sóval és búzadarával együtt a túróhoz adjuk. Vég
A tojások tetejét levágjuk, sérgájukat kiszedjük, és összekeverjük a kolbász; gulyás-krémmel, mustárral, majonézzel, tejföllel, felaprított hagymával, ci
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk úgy, hogy a fehérjékből vert habot forgatjuk bele utoljára a többi hozzávalóba, majd az egészet egy előkészített form
Ugrás a lap tetejére >>