A lisztet összedolgozzuk a Rama margarinnal, a tojássárgájával, a sóval és a tejszínnel vagy tejföllel. Utána 1,5 cm vastag lappá nyújtjuk, majd hűtőbe tess
A hagymát felszeleteljük, a sóskát jól megmossuk. A hagymát vajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a sóskát, és tovább pároljuk. Hozzákeverjük a lisztet, majd
1 dl sört összekeverünk a liszttel, tojássárgájával és a tejszínnel. A maradék sört a cukorral, fahéjjal, a citrom reszelt héjával és a szegfűszeggel felf
1 dl sört kikeverünk a liszttel, tojássárgájával és a tejjel. A többi sört a fűszerekkel és a mézzel felfőzzük, majd utána a tejes keverékhez öntjük. G
Keverjük habosra a puha vajat, a sört és a mustárt. Szórjuk bele a sajtot, a vöröshagymát, a gyömbért és a sót. Keverjük simára. Halmozzuk tálra, és fedj
A tárkonyt és a hagymát felaprítjuk. A zöldségeket felszeleteljük. A húst kicsontozzuk, majd a csontokkal és a zöldségekkel együtt főzni kezdjük.
A vajon
A bárányhúst megtisztítjuk, majd felkockázzuk. A Rama margarint felolvasztjuk, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a köményt, a vegetát, és az egész
A salátaléhez a vizet a cukorral, sóval, citromlével és borecettel jól elkeverjük. A salátaleveleket alaposan megmossuk, majd belemártjuk a salátalébe, tálra
Ugrás a lap tetejére >>