A tésztát
sós
vízben kifőzzük, és lecsepegtetjük. A
céklát apró kockára vágjuk, a
lazacot leöblítjük, felkockázzuk, és összekeverjük a
céklával, majd
sózzuk,
borsozzuk és
citromlével meglocsoljuk. Hozzáadjuk a
tejfölt. A kaprot megmossuk, finomra vágjuk, és a
céklához adjuk. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A kel
káposztát az új
hagymát megmossuk, és vékony csíkokra ill. karikára vágjuk. Az olajat felhevítjük, a zöldségeket 3-5 percig pároljuk benne.
sózzuk,
borsozzuk,
szerecsendióval ízesítjük, majd összekeverjük a túrókrémmel. Egy edény ki
vajazunk, a tészta felét megtöltjük a
lazacos keverékkel, a másik felét a kel
káposztással. Behelyezzük az edénybe, megszórjuk reszelt
sajttal és 20-25 perc alatt készre sütjük.
Elkészítési idő: 45 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>