A
tojást elkeverjük a
tejjel és 0,75 dl
vízzel, majd belekeverjük a
lisztet és a sütőport. Vajon palacsintát sütünk. Megpucoljuk a
hagymát, felkarikázzuk, meg
sózzuk és állni hagyjuk. A bor
sóhéjat megtisztítjuk, megmossuk és
sós
vízben 2 percig főzzük. Leöblítjük hideg
vízzel, lecsöpögtetjük és ferdén felvágjuk. A
hagymakarikákat megmossuk és leszárítjuk. A retket megpucoljuk, és lereszeljük. A
sárgarépát kockára vágjuk, a
kínai kelt vékonyan felcsíkozzuk. Az
ecetet elkeverjük a
citromlével, a
rizsbor felével, 1 ek. szezámolajjal, és egy kevés
vízzel.
sózzuk,
borsozzuk és
cukorral ízesítjük, beleforgatjuk a zöldségeket.
A tufut pürésítjük, és elkeverjük a
szójaszósszal, a maradék borral és az olajjal. A palacsintákat megtöltjük s zöldséges szósszal és felgöngyöljük.
Elkészítési idő: 35 perc, sütés nélkül.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>