Vékony sós palacsintákat sütünk az alaprecept alapján.
Felhevített olajon megfuttatjuk a finomra vágott vöröshagymát, rátesszük a szálkátlanított, kockára vágott pontyhúst.
Finomra aprított tárkonylevéllel, borssal, sóval, tárkonyecettel ízesítjük, majd rázogatva megpároljuk. Tejfölből és lisztből készült habarással sűrítjük, meghintjük finomra vágott petrezselyemzölddel, és kiforraljuk.
A tárkonyos pontyraguval megtöltött palacsintákat citrommal és friss tárkonylevéllel díszítve tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom