A majonézt simára keverjük a joghurttal, a porcukorral, a mustárral, a tárkonyecettel és a tárkonnyal, sóval és borssal ízesítjük, majd a hűtőbe tesszük.
Kisütjük a vékony sós palacsintákat.
A sonkát és a paprikát vékony csíkokra vágjuk, majd összeforgatjuk a reszelt sajttal, a finomra vágott tavaszi hagymával. A sonkás tölteléket kevés sóval és borssal fűszerezzük, és a palacsintákba töltjük.
Tálaláskor tányérra helyezzük őket, és a tárkonyos majonézmártással meglocsolva kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom