Külön felteszzük párolódni a megtisztított
gombát,
rizst és bor
sót. 3
tojást szétválasztunk. A fehérjékből kemény habot verünk, a sárgákhoz hozzáadjuk a
lisztet és a
tejet, majd a habot is. Ebből lesz a palacsintatészta. Nem túl vékony palacsintákat sütünk, és sütésre alk
almas edényben elkezdjük rétegezni az anyagokat. Alulra palcsinta kerül, rá bor
só, majd ismét palacsinta és végül
gombás
rizs. Ezt addig folytatjuk, míg van anyagunk hozzá. Fontos, hogy legfelülre palacsinta kerüljön. A maradék két
tojás sárgáját elkeverjük a
tejföllel, ezzel locsoljuk meg a rakást és így tesszük az egészet sütőbe. 10 perc alatt átsül és azonnal tálalható.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>