Tűzálló tálba tegyük a
kuszkuszt és 4,5 dl forrásban lévő vizet öntsünk rá. Takarjuk le és addig hagyjuk állni, amíg nem szívja magába az összes vizet. (kb. 15 perc) 2 evőkanál olajat forrósítsunk fel egy 23 cm átmérőjű teflonserpenyőbe. A
hagymakarikákat rakjuk bele és 4-5 perc alatt pirítsuk meg. A
hagymát vegyük ki a serpenyőből és a kuszkusszal keverjük össze. Sózzuk-
borsozzuk és keverjük hozzá a
sajtot is. Egy serpenyőbe forrósítsuk fel a maradék olajat és a
sajtos-
hagymás
kuszkuszt öntsük bele. Nyomkodjuk lepényformájúvá és kb. 15 percig pirítsuk közepesnél kisebb lángon. Fordítsuk meg a
kuszkuszlepényt, hogy a másik oldala is megsüljön. (Ha szükséges rakjuk egy tálra és úgy fordítsuk meg.)Ez kb. még 5-8 perc. Ha kész vágjuk fel úgy, mint egy tortát.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>