Paprikás-sajtos kenyér tenger gyümölcseivel recept
Hány személyre: 6 személyre
» konzerv tenger gyümölcsei(leszűrve, olívaolajjal ízesítve) » apróra vágott kapor » 4 tojás » 1 bő csésze liszt » 1 tk. sütőpor » 4 ek. olívaolaj » 80 g reszelt sajt » fél citrom » 1 tk. kömény » só, bors » olaj a kikenéshez » különböző színű sült, apróra vágott paprika
Üssük egy tálba a tojásokat, adjuk hozzá a lisztet, a sütőport, tenger gyümölcseit, a kaport, az olívaolajat, a reszelt sajtot, a paprikát, a citromllevet és a köményt. Sózzuk, borsozzuk, és dolgozzuk össze. Öntsük a masszát kiolajozott kenyérformába, és süssük 50 percig.
Előkészület: 25 perc. Sütési idő: 50 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom