A
fokhagymát és a
hagymát finomra vágjuk. A csilit félbevágjuk, kimagozzuk és finomra kockázzuk. Az olajat felhevítjük, és megpirítjuk benne a
hagymát, a
fokhagymát és a csilit. Hozzáadjuk a
paradicsomot a levével együtt,
sózzuk,
borsozzuk, megszórjuk fűszer
paprikával. Lefedve 10 percig főzzük. A darált húsokat összekeverjük, hozzáadjuk a
tojást, a zsemlemorzsát,
sót, cayenne-i
borst és fűszer
paprikát. Kis gombócokat formálunk, és a mártásban 10 perc alatt megfőzzük. A tésztát
sós
vízben kifőzzük. A
cukorbor
sót 5 perc elteltével hozzáadjuk a mártáshoz. A
zsályát finomra vágjuk, a tésztát leszűrjük, és összekeverjük a mártással. Tányérra szedjük, és
zsályával és juh
sajttal megszórva tálaljuk.
Elkészítési idő: 45 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>