» 3 db tojás » 5 dl tej » 5 ek porcukor » 8 dkg Rama margarin » 6 ek liszt » 1 csomag sütőpor » 40 dkg gyümölcs (meggy,szeder,alma,málna,kivi,ribiszke) » só » fahéj » őrölt szegfűszeg » zsemlemorzsa
A kockára vágott gyümölcsöt kevés lisztben megforgatjuk. A tojássárgáját összekeverjük sóval, porcukorral, szegfőszeggel. Ehhez hozzáadjuk a maradék lisztel elkevert sütőport, tejet, a finoman olvasztott Rama margarint és a gyümölcsöt. Az előmelegített sütőbe Rama margarinnal és zsemlemorzsával kikent tepsibe kisütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom