A
lisztből és 3
tojásból,
sóval tésztát gyúrunk, becsomagoljuk, és 30 percig hűtőben pihentetjük. A
hagymát felkarikázzuk, a
gyömbért megpucoljuk, és lereszeljük. A
fokhagymát
sóval összenyomjuk. A garnélákat leöblítjük, és finomra vágjuk. mindent összekeverünk, hozzáadjuk a negyedik
tojást,
sózzuk, és
szójaszósszal ízesítjük. A tésztát kinyújtjuk, és négyzetekre vágjuk, és megtöltjük a töltelékkel, és háromszög alakúra összehajtjuk. A széleket összenyomjuk, és tortellini alakúra hajtjuk.
sós, forró
vízben kifőzzük. A csili
paprikát és a
paprikát megtisztítjuk, félbe vágjuk, kimagozzuk, és apróra kockázzuk. Az olajat felmelegítjük, és a
paprikákat megpároljuk. A tésztát leszűrjük, leöblítjük, hozzáadjuk a zöldséges alaphoz, összekeverjük, és tálaljuk.
Elkészítési idő: 35 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>