A kagylótésztát bő,
sós
vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük. A megtisztított halat, kisebb darabokra vágjuk, majd
sóval,
borssal,
citromlével,
szójaszósszal ízesítjük. Egy serpenyőben megpirítjuk a halat az olaj és
vaj keverékén. A visszamaradt zsiradékban kb. 4 percig pirítjuk a karikákra vágott új
hagymát és a
cukorbor
sót, hozzáadjuk a rukolát, a créme fraiche-t,
sót és
borsot. Beleforgatjuk a halat. A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük. Egy jénai edényt ki
vajazunk és a halas zöldséggel megtöltött kagylótésztát a tálba sorakoztatjuk. A lecsepegtetett és felszeletelt
mozzarellát ráfektetjük, majd közepes hőmérsékleten 15 percig sütjük. Tányérra szedjük és zöld fűszerekkel díszítjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>