Tojástészta marhahússal receptHány személyre: 4
» 250 g megfőtt
tojástészta
» 3 ek.
olívaolaj» 2 cm-es friss
gyömbér» 5 karikára vágott új
hagyma» 2 gerezd zúzott
fokhagyma» 1 kimagozott és felaprított piros
paprika» 100 g vékony szeletekre vágott kicsi csiperke
» 350 g vékony csíkokra vágott vesepecsenye
»
só,
bors» 1 ek. keményítő
» 5 ek. száraz sherry
» 3 ek.
szójaszósz
» 1 tk. barna
cukor» 250 g babcsíra
» 1 ek.
szezámmagolaj
» csíkokra vágott új
hagyma
Főzzük meg a tésztát. Wokban forrósítsuk fel a dióolajat. Tegyük bele a
fokhagymát és a
gyömbért, és 45 másodpercig pirítsuk. Adjuk hozzá a
gombát, húst,
paprikát, és pirítsuk tovább. Ízesítsük.
Keverjük simára a keményítőt,
szójaszószt és a sherryt, és öntsük a wokba. Szójuk meg
cukorral, és kevergetve melegítsük.
Tegyük a tésztát és babcsírát a wokba, öntsük le szezámolajjal, keverjük össze, és főzzük 1 percig.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>