A megtisztított tintahalat felkarikázzuk, a lime levében megforgatjuk, majd a hűtőszekrényben negyed órát pihentetjük. Ezt követően a lecsöpögtetett tintahal
A hagymákat és a chilit az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az alaplevet és a paradicsomot. Forrástól számított 10 percig főzzük lefedve, majd az egészet l
Elkészítési idő: kb 20 perc
Energiatartalom: 184 kcal/773 kj adagonként
A fokhagymát mosás után aprózzuk fel. A petrezselyemmel hasonlóan járjunk el, majd
A kalmárszeleteket felvert tojás, a fokhagyma, a szójaszósz, és a gyömbér keverékébe forgatjuk, és lefedve 1 órán át pácoljuk a hűtőben. Egy serpenyőben
Serpenyőben felhevítem az olajat, beleszórom a tintahal karikákat és erős tüzön 2-3 percig pirítom. Ha már levet engedett, lejjebb veszem a lángot és beleszó
A fokhagymát és a koktélrákot az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a tejbe áztatott zsemlét, a petrezselymet, a tojást. Sózzuk, majd a megtisztított tintahal
Az olajat olyan serpenyőbe öntjük, ahol 1 cm magasan áll. A kalmárt hideg, folyó vízben megmossuk, és megszárítjuk. A bundázást a hagyományos módon végezz
A tintahalat megmossuk, a köpenyét karikára vágjuk. A lisztet összekeverjük a sóval és a borssal, majd beleforgatjuk a tintahalat. Az olajat felhevítjük, és a
Ugrás a lap tetejére >>