A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A homár húsát kiszedjük, feldaraboljuk. A páncélt a hagymával, a zellerrel, a sárgarépával, a babérlevéllel és a vajjal
A kosarakba egy-egy homárt teszünk. a zöldségeket és a sajtot rátesszük. A tojást, a tejszínt, a sót és a borsot összekeverjük, és ráöntjük az egész tet
Egy párolóedényben az ecetet, a sót, a sört és fűszert felforraljuk. A homárokat beletesszük, lefedjük, kis lángra vesszük. 20-25 percig gőzöljük, míg pir
A sütőt előmelegítjük(230 fok). A homárt, a zöldségeket, a sajtot egy 23 cm-es, kivajazott tepsibe tesszük. A tojást, a tejszínt, a sót és a borsot összekev
Egy fazékban sós vizet forralunk. A homárokat lefedve 8 percig főzzük. A zöldbabot és a kukoricát beletesszük, majd lefedve újabb 4-5 percig főzzük. A fazék
Távolítsuk el a homár belsőségeit. Szedjük ki a farkából a húst, és daraboljuk fel. Ollókból és lábakból szedjük ki a húst, és daraboljuk fel. Keverjük
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A homár húsát a páncéljából kiszedjük, citromlével meglocsoljuk, sóval és fehér borssal ízesítjük. A vajat megmelegí
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A homár húsát a páncéljából kiszedjük, citromlével meglocsoljuk, sóval és fehér borssal ízesítjük. A homárt tűzáll
Ugrás a lap tetejére >>