A libamellek bőrét óvatosan bevagdossuk, mindkét felét serpenyőben megpirítjuk, azonban a bőrös felét egy kicsit hosszabb ideig, lehetőleg azzal kezdve. Amikor a máik oldalát is megpirítottuk, bőrös felére visszafordítva
sóval,
borssal ízesítjük és félretesszük, amíg a zöldségeket előkészítjük. Forró
olívaolajon megpároljuk a meghámozott és lereszelt
sárgarépát, a felkarikázott póré
hagymát, a félbevágott koktél
paradicsomot, a felszeletelt bébikukoricát, majd ezekről lecsepegtetjük a zsiradékot. A kinyújtott réteslapok közepére egy kis zöldségkeveréket halmozunk, megszórjuk
szezámmaggal, ráteszünk egy fél libamellet és a tésztalapok széleit behajtogatjuk, hogy kis csomagocskákat kapjunk. Ezeket a kis csomagokat sütőlapra helyezzük és 210 oC-on öt-tíz perc alatt készre sütjük és melegen tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>