Egy tálban forgassuk össze a burgonyát, a borsót, a sót, a köményt, a koriandermagot és –levelet, a mogyoróhagymát és a csilit. Ebből a keverékből készítsünk 16 db kis golyót, sorakoztassuk őket egy tálra, majd mélyhűtőben kissé szilárdítsuk meg őket. Egy tálban keverjük össze a lisztet, a kurkumát, a csiliport, a sütőport és a vizet. A burgonyagolyócskákat először belemártjuk az olajba, majd forró olajban kisütjük. Joghurtot elkeverjük a cayenne borssal, a sóval és a mentával, majd ezzel kínáljuk a burgonyát.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom