» 250 g mirelit leveles tészta » 750 g kis kockákra vágott, kicsontozott csirkemell » 250 g negyedekre vágott gomba » 250 ml tejföl » 1 tojás » 2 vékonyra szeletelt póréhagyma » 2 evőkanál finomra vágott kakukkfű » 1 evőkanál dijoni mustár » 2 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
Melegítsük fel a sütőt 220 fokra. A csirkekockákat 3 perc alatt pirítsuk meg az olajon. Adjuk hozzá a póréhagymát és a gombát. Fedjük le, és 3 percig főzzük. Keverjük bele a tejfölt, a mustárt és a kakukkfüvet. Sózzuk, borsozzuk. Kanalazzuk bele egy negyedliteres csészébe. A felengedett tésztát 4 egyforma darabra vágjuk fel, és borítsuk a csésze tetejére. Kenjük meg felvert tojással és 8-10 percig süssük, majd tálaljuk.
Elkészítési idő 24-26 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom