» 4 csont és bőr nélküli csirkemellfilé » 150 g vékonyra szeletelt Gruyére sajt » 90 g vaj » 1 csomó spenót » 2 evőkanál finomra vágott snidling » csipetnyi őrölt szerecsendió » 1 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Béleljünk ki sütőpapírral egy tepsit. Hosszában szúrjuk fel a csirkemellet, töltsük meg sajttal és snidlinggel. Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, és a csirkét adagonként 2 perc alatt süssük meg. Tegyük a tesibe és még 6-8 percig süssük, amíg puha nem lesz. fedjük le és még 5 percig pihentessük. A vajat melegítsük fel egy serpenyőben, és a spenótot 2-3 perc alatt fonnyasszuk meg, majd sózzuk és borsozzuk és szórjuk meg szerecsendióval. A csirkét spenóttal tálaljuk.
Elkészítési idő 27 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom