Vágjuk a tonhalszeleteket 2-3 dobókockányira. Öntsük rá a páclevet, majd hagyjuk 20 percig állni, és tűzzük a nyársakra.
Fűzzük a zöldségeket nyársra, majd a kenyérkockákat is húzzuk külön nyársra. Jól kenjük be olvasztott vajjal és fokhagymával.
Melegítsük elő a grillsütőt. Kenjük meg a zöldséges nyársakat olajjal és rakjuk a grillsütőre. tonhalas nyársak menjenek középre, és süssük oldalanként 4 percig, de közben kenegessük a páccal.
Terítsük szét a salátát egy tálon, tegyük rá a nyársakat.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom