» 4 kisméretü kecskesajt » 1 gerezd préselt fokhagyma » 1 felaprított kakukkfűágacska » 1/2 félbevágott és vékonyan szeletelt citrom » tört bors » 80 ml extra szűz olívaolaj » 300 g vegyes salátalevél
A sajtot tedd tányérra.Keverd össze a fokhagymát, a kakukkfűvel, a citrommal, a borssal, az olajjal és ezt kanalazd a sajtra.Fedd le, 4-6 órára tedd a hűtőbe pácolni.Melegítsd elő a grillsütőt.A sajt mindkét oldalát 3-4 percig süsd.Grillezd meg a citromot is amíg megpuhul.A salátaleveleket oszd el négy tányérra,mindegyikre tegyél egy sajtot (kevés citrommal) és csöpögtess rá kevés páclevet.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom