A kínai kelt megmossuk és nagyobb darabokra tépkedjük. A megmosott gombát vékony szeletekre vágjuk. A szalonnát gyufányira vágjuk és a hagymát is vékonyra szeleteljük. Ezután vinaigrette-öntetet készítünk a borecetből, a repceolajból, a majonézből és a tejszínből, ha szükséges sózzuk, borsozzuk. A kínai kel darabokat sós vízben megfőzzük, de egy kicsit ropogósan hagyjuk. A vajon a hagymát üvegesre pároljuk, és a szalonnát és a gombát hozzáadjuk, majd sózzuk, borsozzuk. 20 percig pároljuk. A kihűtött kínai kelt elhelyezzük a tányéron, megszórjuk a szalonnás gombával és ráöntjük a szószt.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom