» 2 evőkanál ecet » 2és 1/2 evőkanál cukor » 2 evőkanál mogyoróolaj » 2 evőkanál szójaszósz » 1 teáskanál házi vagy készen vett mustár » 1 csipet só » 125g sárgarépa » 125g uborka » 100g bok choy vagy káposzta » 500g kacsasült
Keverd ki a salátaöntetet a sóból, mustárból, szójaszószból, mogyoróolajból, cukorból valamint ecetből. Vágd papír vékonyságú szeletekre egy krumplihámozóval az uborkát és a sárgarépát. A bok choy végét vágd le, a leveleit nagyon alaposan mosd meg, majd vágd a lehető legvékonyabbra.
A zöldségeket rendezd el a tálalóedényen, majd a vékonyra vágott kacsasültet tedd rá. Csak közvetlen tálalás előtt add hozzá az öntetet.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom