Almát és a körtét felszeleteljük. Szilvát felkockázzuk, paradicsomot vékony hasábokra daraboljuk. Ezt a gyümölcskeveréket szamócaszörppel vagy citromlével
A megtisztított, elfelezett epret megcukrozzuk, a felszeletelt kivit és banánt a citromlével meglocsoljuk. A gyümölcsöket összekeverjük, majd a tetejükre kanala
Almát vékony szeletekre vágjuk, a hagymát vékonyan felszeleteljük. Elkészítjük ecetből, citromléből, metélőhagymából és étolajból álló marinádot és
Mossuk meg a gyümölcsöket és csöpögtessük le, a barackot pedig magozzuk ki és szeleteljük fel.
A dinnye tetejét vágjuk ki cikcakk alakban, szedjük ki a hús
A gyümölcsöket szeletekre vágjuk.Egy tálba tesszük. A gyümölcsökre mézet, a citrom levét és rumaromát öntünk. Ha ez megvan, akkor összekeverjük. A kés
Négy barackot vágjunk kockára és dolgozzuk össze a joghurttal, a fahéjjal, tetszés szerinti apróra vágott gyümölcsökkel, a vaníliás cukorral, egy kis citrom
Kimagozott kajszit cukorral, citromlével és egy kevés íróval összekeverjük, majd a többi írót hozzáadjuk, poharakba töltjük és megszórjuk búzacsírával.
Az ananászt és a barackot megtisztítjuk, majd felszeleteljük és egy tálban összekeverjük. Ezután a vaníliarúd belsejét, a mazsolát, a szegfűszeget és a fel
Ugrás a lap tetejére >>