Szamócát megcukrozzuk és állni hagyjuk. A joghurtot, tojáslikőrt és a szamóca levét összekeverjük, csészékbe öntjük, belehelyezzük a szamócaszemeket és
Szamócát megcukrozzuk és állni hagyjuk, majd poharakban feltálaljuk. Ráöntjük a tojáslikőrt és megszórjuk felaprított dióbéllel vagy mandulával. Nápolyit
A halat lecsöpögtetjük, majd villával összetörjük. Hozzáadjuk a felaprított tojásokat, a ribizlit és a vajat, sóval ízesítjük, majd jól összekeverjük. U
A narancsokat alaposan megmossuk, héjukat lereszeljük. Húsáról lefejtjük a hártyát, közben a lecsorgó levet felfogjuk. A hagymát vékony karikákra vágjuk, ma
Szilvát kimagozzuk, darabokra vágjuk, cukorral és fahéjjel megízesítve állni hagyjuk, citromlével, rummal vagy kevés szilvapálinkával meglocsoljuk. Kókuszresz
Szedjük le a szőlőszemek héját, öntsük rá a bort és hagyjuk állni egy órán át.
Vegyünk kis tűzálló tálkákat és tegyük bele a négybe szelt fügéket
Tegyük a búzatöretet egy salátástálba. Facsarjuk ki a narancs és citromok levét, tegyük a levet egy edénybe, adjuk hozzá a mézet, és forraljuk fel. Amikor fo
A mazsolát langyos vízbe áztatjuk. A narancsot meghámozzuk, és a fehér, belső héját is leszedjük. A narancslevet felfogjuk. A narancs húsát késsel kivágjuk
Ugrás a lap tetejére >>