Pucoljuk meg a grépfrútot, karikázzuk fel a banánt, és facsarjuk rá a citrom levét. a sárgabarackot vágjuk félbe, a cseresznyét magozzuk ki. Minden gyümölcs
A banánt felkarikázzuk, az almát felkockázzuk, majd citromlevet locsolunk rájuk. Ezután az összes többi feldarabolt gyümölccsel együtt egy tálba tesszük, a c
Zabpelyhet a tejbe belekeverjük és duzzadni engedjük. Almát lereszeljük, megízesítjük citromlével és belekeverjük a megduzzadt zabpehelybe. Zabpelyhet esetleg
Zabpelyhet 10-12 órára kevés vízben megduzzasztjuk és belekeverjük a tejszínbe. Almát lereszeljük, megízesítjük citromlével és belekeverjük a zabpehelybe.
Almát finom szeletekre vágjuk, citromlével, cukorral ízesítjük, és hozzáadjuk a mazsolát. Összekevert salátát tejszínhabbal tálaljuk és megszórjuk dióval
Almát durvára reszeljük, citromlével és fahéjjal megfűszerezzük. Bogyós gyümölcsöket egészben vagy felaprítva megcukrozzuk és belekeverjük a reszelt almá
Almát felszeleteljük, megfűszerezzük, hozzáadjuk a finom csíkokra vágott hagymát, és hozzátesszük az olajat. Salátát felvágott főtt tojással és aprított
Almát vékonyra szeleteljük, citromlével és cukorral ízesítjük, hozzáadjuk a felkockázott körtét és mazsolát. Tejszínhabbal kínáljuk. Kekszet adunk hozzá
Ugrás a lap tetejére >>