» 1,5 l tyúkhúsleves » 5 dkg sült sertéshús » 5 dkg tisztított garnélarák » 5 dkg szárított fafülgomba » 2,5 g bambuszrügy » 2 szál újhagyma » 1 tojás » 1,5 ek fehérecet » 1 ek kukoricaliszt » 1 ek cukor » 1 kk csiliszósz » 1 kk sötét szójaszósz » 1 kk szezámolaj » só
A gombát vízbe áztatjuk, majd felcsíkozzuk, a bambuszrügyet felszeleteljük, a hagymát felkarikázzuk, a lisztet 2 ek vízzel masszává keverjük. A liszt és a tojás kivételével a többi hozzávalót a levesbe tesszük, és felforraljuk. A levest behabarjuk a kukoricalisztes masszával, és sűrű, átlátszó levest forralunk belőle, végül belecsurgatjuk a tojást.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom