A
spenótot durvára, a
hagymát és a
fokhagymát finomra vágjuk. Az olajat felhevítjük, és megpároljuk benne a
hagymát és a
fokhagymát. Hozzáadjuk a
spenótot, és ha összeesett belekeverjük a
tejszínt.
sózzuk,
borsozzuk, és
szerecsendióval ízesítjük. Kis lángon addig főzzük, míg besűrűsödik. A
lazacot leöblítjük, és
citromlével meglocsoljuk. A
vajat felhevítjük, a
lazacot csíkokra vágjuk és megpirítjuk. Hozzáadjuk a
spenótot, és kis ideig hagyjuk az ízeket összeérni. A tésztát
sós
vízben kifőzzük, a mártásba belekeverjük a mascarpone-t, és mégegyszer ízesítjük. A kaprot finomra vágjuk. A tortellinit a mártással leöntve és
kaporral meghintve tálaljuk.
Elkészítési idő: 35 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>