» 8 nagy tortillalap » 400 g mexikói bab vagy pinto bab » 250 g előfőzött bab » 250 g frissen reszelt Monterey Jack vagy cheddarsajt » 2 kockára vágott paradicsom » 1 vékonyra vágott hagyma » 1 kimagozott, vékonyra szeletelt, zöld kaliforniai paprika » 2 evőkanál növényi olaj
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A hagymát és a zöldpaprikát 3 perc alatt pároljuk meg az olajon. A tortillalapokon kenjük szét az előfőzött, sózott, pürésített babot. A hagymát, a paprikát, a mexikói babot, a paradicsomot és a sajt felét halmozzuk rá a lapokra. Tekerjük fel és szórjuk meg a maradék sajttal. Kb. 10 percig süssük, majd tálaljuk.
Elkészítési idő 23 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom