» 120 g tortilla kukoricaliszt » só » 50 g főtt sonka » 1 mozzorella sajt » 2-4 szárított chili » 1/2 l olaj a sütéshez
Készítsünk kukoricalisztből, sóból és 150 ml vízből 8 darab, 8 cm átmérőjű tortillát. Fektessük a nyers tortillákat egymás mellé a gyúródeszkára.
Vagdaljuk nagyon apróra a sonkát és a sajtot, a chilit morzsoljuk össze. Keverjük össze a tölteléket. Tegyük a keveréket a tortillákra. Csukjuk össze a lepényeket, a széleit jól nyomkodjuk össze.
Forrósítsunk olajat, és süssük a tortillákat aranybarnára.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom