» 250 g apró, tisztított rák » 100 ml limettalé » 1 hámozott paradicsom » 1 zöld paprika » 8 magozott, zöld olajbogyó » 1 kis hagyma » 1 fokhagymagerezd » 1-2 kimagozott chilr jalapeno » só » feketebors » 2 érett avokádó
Keverjük össze a rákot és a limettalevet, majd tegyük 2-3 órára a hűtőszekrénybe. Vagdaljuk apró kockára a paradicsomot, a paprikát és az olajbogyót, vagdaljuk apróra a hagymát és a fokhagymát.
Vágjuk apróra a chilit. Keverjük össze a limettaleves rákkal, majd fűszerezzük sóval, borssal. Vágjuk az avokádót hosszában félbe, vegyük ki a magját, majd töltsük meg a rákkeverékkel.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom