sós
vízben kifőzzük a tésztát. A
paprikát félbevágjuk, kimagozzuk és apróra vágjuk. a csírát leöblítjük és lecsepegtetjük. a
gombát vékony szeletekre vágjuk, az új
hagymát felkarikázzuk, a
fokhagymát és a
gyömbért megpucoljuk és finomra vágjuk. A
koriandert megmossuk, leveleit lecsipkedjük. A tésztát leszűrjük, leöblítjük. Egy serpenyőben 2 ek. olajat felhevítünk, a
paprikát, a
szójacsírát, a
gombát, a
hagymát. a
fokhagymát és a
gyömbért kevergetve 5 percig pirítjuk. Egy másik serpenyőben közben a maradék olajat is felhevítjük, és a tésztát kevergetve megpirítjuk. a zöldséget összekeverjük a borral, a
szójaszósszal, a
sóval és a
borssal. A tésztát tálra szedjük és
korianderrel megszórva tálaljuk.
Elkészítési idő: 30 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>