A hal felesleges részeit eltávolítjuk, majd húsát felkockázzuk, és egy tálba tesszük. Sózzuk, a
kurkuma felét ráhintjük, majd állni hagyjuk. A római
köményt és a babérlevelet olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a felaprózott
hagymát is. Miután megpirítottuk, beletesszük a maradék
kurkumát, a felszeletelt
chilit, a reszelt
gyömbért és az összepréselt
fokhagymát. Néhány perc elteltével a
joghurt, az elnegyedelt
paradicsom és 1.5 deci
víz is a lábosba kerül. Az egészet összefőzzük, majd beletesszük a halat, és negyed óra alatt készre pároljuk. Ekkor megszórjuk a garam masalával, a
lime-mal díszítjük, és már kínálhatjuk is rizzsel.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>